Ознака: систина

Од утре осум лекари од приватните болници ќе бидат на располагање на јавното здравство

Филипче со оскудни одговори на актуелните прашања, граѓаните ја бараат вистината

Здравство 3 години ago

ДЗС и Аџибадем Систина вежбаа евакуација во услови на земјотрес!

Здравство 3 години ago

Каде е Македонија на глобално ниво во делот на трансплантација на ткива и органи – Прв симпозиум на оваа тема во земјата!