Ознака: социјалните мрежи вријат

Додека Филипче снима спотови за кампања, Македонија руши рекорди по бројот на заразени и починати

Социјалните мрежи вријат: Државниот карантин има ужасни услови, прашина до гуша, мравки во собите, поплавени купатила…

Здравство 11 месец ago

Малмед не дава документација за спорните вакцини на јавното обвинителство, Филипче и неговите сплетки за профит „над Законот“!

Здравство 2 години ago

Немајќи идеја за нов Клинички, Филипче ги сели дејностите во приватни клиники