Ознака: србија

Србија започнува со вакцинација идната недела, а Македонија ќе чека донации од Бугарија, Грција и Полска

Од денес за транзит низ Србија не е потребно приложување на ПЦР-тест за Ковид-19

Здравство 6 месеци ago

Бројот на заразени лица од Ковид-19 во регионот е во постојан пораст, состојбата станува алармантна

Здравство 6 месеци ago

Состојбата со Ковид-19 во Србија зема замав, ковид болниците се преполни

Здравство 7 месеци ago

Вкупниот број на заразени во светот достигна скоро 11 милиони, балканот се соочува со постојан пораст

Здравство 7 месеци ago

Центарот за контрола на болести во Србија потврди уште три нови симптоми на коронавирусот

Здравство 7 месеци ago

Погледнете каква е состојбата во светот со коронавирусот денеска

Здравство 7 месеци ago

Во Србија за 24 часа се регистрирани 91 новозаразени со коронавирусот

Здравство 8 месеци ago

Србија: Само што ги отворија градинките, веднаш проблем, вработена позитивна на корона примала деца

Здравство 8 месеци ago

Србија во последните три дена тестираше 16 792 лица, Македонија за 2,5 месеци има тестирано 19.000 лица