Ознака: филипче венко

Филипче: Специјализантите ќе чинат помалку трошок од сега, па натаму

Јавното-приватно партнерство не е за социјална држава!!! Таравари VS Филипче

Здравство 11 месец ago

Од Скопје пациенти се испраќаат за Куманово – во тамошната болница има болни од МРСА

Здравство 1 година ago

Погрешни декларации на вакцините за морбили, Филипче молчи, децата на удар!

Здравство 1 година ago

Филипче: Подобро мојата невладина да донира отколку ние да го потрошиме буџетот. И со донирани лекови може да се лечат болните нели?

Здравство 1 година ago

Граѓаните од Кисела Вода најавија блокади на Центарот за зависници во декември

Здравство 1 година ago

Во Малмед, заменик директорот како мал цар. 802.000 илјади денари годишна плата

Здравство 1 година ago

Нова набавка на лекови во 4 очи: Онкологија нов тендер од 36 илјади евра

Здравство 1 година ago

Интернисти од Струмичката болница кажаа збогум, Филипче ќе прати специјалисти од Скопје

Здравство 1 година ago

Нема одговорност за повикување да не се лечат граѓаните кои бојкотирале!