Ознака: Филипче молчи

На врата тропнаа докторите. Заев и Филипче кога ќе ги дадете ветените плати? Синдикатот на клинички бара 1000 евра плата гарантирана со закон

Тешко до дијагноза, во „8-ми Септември“ не работи ниту еден компјутер

Здравство 8 месеци ago

Скандал: Амбулантата во Бутел се распаѓа, Филипче молчи

Здравство 9 месеци ago

Независен: Економските директори ги докусурија клиниките