Ознака: хумани луѓе

ПОМАГАЈТЕ хумани луѓе, на Сандра и треба помош. Еве на кој се начин можете да помогнете!

Македонија се крена на нозе и обезбеди Нина да оди на операција во САД

Социјала 2 години ago

АПЕЛ ДО СИТЕ ХУМАНИ ЛУЃЕ, ДА ПОМОГНЕМЕ: Младата Јована боледува од редок тип на канцер, потребни се средства за лекување.