Ознака: цјз кавадарци

Три лица во кавадаречката болница починале од коронавирусот

Ученик од трето одделение во Неготино е позитивен на Ковид-19

Здравство 1 месец ago

Дете на возраст од една година во Кавадарци е позитивно на Ковид-19