Ознака: 14 починати

Ковид-19 денеска зарази 627 нови случаи, а 14 лица починаа

АЛАРМАНТНО: Ковид-19 пустоши во Македонија, за 24 часа 870 лица се заболени, а 14 починале

Здравство 3 месеци ago

Нови 404 случаи на Ковид-19 во Македонија, 14 починаа