Ознака: 3 починати

Денес се регистрирани 80 новозаболени и само 680 направени тестирања

Денеска се регистрирани 121 новозаболени и тројца починати од Ковид-19

Здравство 8 месеци ago

Нови 103 заболени и тројца починати од кои најмладиот е на возраст од 35 години