На крај дојде и студот, а со истиот пристигнаа и нови тенденции на нијанси за коса. Доколку не се плашите од промените и сакате да ја претворите зимата во забавна авантура, тогаш во продолжение погледнете кои тонови ќе бидат најмодерни оваа зима.

Славните дами веќе ја одбраа својата совршена нијанса, а со нивниот нов изглед претставуваат вистинска модна инспирација:

1. Пикантно црвено

2. Светол балејаж

3. Чоколаден костен

4. Луксузна руса

5. Бојадисани врвови