Категорија: Социјала

Во април цената на синдикалната кошница е зголемена за 204 денари во однос на амрт

Татко на две мали деца е во кома и на респиратор, потребна е помош

Социјала 3 месеци ago

КСС бара 100% исплата на плата на сите работници поради заболување со САРС-КоВ-2 или изолација

Социјала 4 месеци ago

Донирајте за малиот Марко, има само 6 години и тумор на мозок, неопходна е помош

Социјала 4 месеци ago

42 годишна мајка на четири дечиња е болна од рак, на Маријана Димоска и треба помош

Социјала 4 месеци ago

Жена на возраст од 70 години исчезна од Клиниката за Онкологија, семејството апелира за помош

Социјала 4 месеци ago

Во Македонија оваа година бројот на невработени е 55 илјади лица

Социјала 6 месеци ago

Пешевска: Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ дава голема поддршка за носење на Законот за спречување и заштита од насилство врз жените и семејното насилство

Социјала 6 месеци ago

ССМ: Солидарноста пред се, работничките права се најважен дел од човековите права и слободи

Социјала 6 месеци ago

Синдикат на полиција во Македонија: Во станицата во Велес се шири неподнослива миризба, а во Градско и Богомила нема дрва за греење