Категорија: Мое здравје

Киселите краставички се одлични во одржување на здравјето на целиот организам, еве зошто

Оваа билка која е неизоставен дел од македонската трпеза има неверојатни лековити својства

Мое здравје 2 месеци ago

Доколку имате проблеми со спиењето овој зачин содржи умерен седатив кој навистина помага

Мое здравје 3 месеци ago

Доколку почувствувате некои од овие знаци на телото, можно е да се соочувате со покачено ниво на шеќер во крвта

Мое здравје 3 месеци ago

Доколку забележите или почувствувате некој од овие симптоми веднаш јавете се на лекар

Мое здравје 3 месеци ago

Четката за заби може да насобере до 10 милиони бактерии, еве како правилно да ја чувате

Мое здравје 4 месеци ago

Доколку земате антибиотици избегнувајте го изложувањето на сонце, особено сончањето на плажа

Мое здравје 4 месеци ago

Ладната вода негативно влијае на човечкиот организам, прочитајте зошто

Мое здравје 4 месеци ago

Семките од овошјето се многу корисни за нашето тело, не ги фрлајте

Мое здравје 4 месеци ago

Триглицеридите имаат значајна улога во развојот на болести на срцето и крвните садови