Ознака: активни случаи

Од Ковид-19 досега починале 7609 лица, а 8050 се активни случаи

Погледнете по колку активни случаи со Ковид-19 има во вашиот град

Здравство 6 дена ago

Вака изгледа денешната статистика на бројот на заболени по градови во Македонија

Здравство 7 дена ago

Од Ковид-19 досега во земјава починаа вкупно 7569 лица

Здравство 1 недела ago

Погледнете по колку заболени со Ковид-19 има во секој град во Македонија

Здравство 2 недели ago

Погледнете во кој град во Македонија има најмногу, а во кој најмалку заболени со Ковид-19

Здравство 2 недели ago

Според епидемиолошките анализи во моментов, состојбата на заболени од Ковид-19 по градови е следна

Здравство 2 недели ago

Бројот на активни случаи се искачи на 8352, еве ги деталите по градови

Здравство 3 недели ago

Дистрибуција на заболени и активни случаи со Ковид-19 по градови во Македонија

Здравство 3 недели ago

Од Ковид-19 досега починале вкупно 7337 лица, а повеќе од 200-те илјади се заразиле