Ознака: апел за помош

На Андреј Илиевски му е потребна помош, дијагностициран му е тумор на мозок

Апел за помош: Марија е болна од канцер, а е самохрана мајка на дете со посебни потреби

Социјала 7 месеци ago

Апел за помош: Силвана и нејзината двегодишна ќерка немаат основни услови за живот

Социјала 10 месеци ago

42 годишна мајка на четири дечиња е болна од рак, на Маријана Димоска и треба помош

Социјала 1 година ago

ДА ПОМОГНЕМЕ: Лидија пред уште една голема битка – да застане на нозе, недостигаат уште 5000 евра до целта

Здравство 3 години ago

Апел за помош на малиот Лука, кој боледува од тумор на очите

Здравство 3 години ago

Хуманоста на Заев aлатка за собирање на политички поени

Здравство 3 години ago

Тато готви, таа учи балет, има само шест години и мора да се бори со акутна леукемија. Апел за помош!

Животен стил 3 години ago

14 годишниот Дарио моли за помош: Му требаат 30 илјади евра за третман на рбетниот мозок во Грција

Здравство 3 години ago

АПЕЛ ЗА ПОМОШ: На Јасна ѝ е потребна наша помош- хуманоста на дело да се покаже!