Ознака: вкупно починати

Погледнете по колку активни случаи со Ковид-19 има во вашиот град

Вака изгледа денешната статистика на бројот на заболени по градови во Македонија

Здравство 7 дена ago

Од Ковид-19 досега во земјава починаа вкупно 7569 лица

Здравство 2 недели ago

Според епидемиолошките анализи во моментов, состојбата на заболени од Ковид-19 по градови е следна

Здравство 2 недели ago

Бројот на активни случаи се искачи на 8352, еве ги деталите по градови

Здравство 3 недели ago

Бројот на активни случаи со Ковид-19 во Македонија изнесува 8391 лице

Здравство 3 недели ago

Дистрибуција на заболени и активни случаи со Ковид-19 по градови во Македонија

Здравство 4 недели ago

Погледнете по колку активни случаи со Ковид-19 има во вашиот град

Здравство 4 недели ago

Бројот на активни случаи од Ковид-19 се искачи на 8039 лица, ова се деталите

Здравство 1 месец ago

Скопје на врвот на листата по градови со најмногу активни случаи на Ковид-19