Ознака: вработени

КСОМ е против задолжителна вакцинација за вработените во јавниот и приватниот сектор

Регресот за годишен одмор сепак ќе биде исплатен на вработените во јавната администрација

Здравство 7 месеци ago

Од денеска започна вакцинацијата на вработените во штипскиот вакцинален пункт

Социјала 7 месеци ago

Вработените во спортските обложувалници денеска излегоа на протест