Ознака: Германија

Германија најави дека ќе прогласи заклучување на невакцинираните граѓани

Поради зголемување на бројот на заразени со Ковид-19, Германија одлучи да воведе построги мерки

Здравство 2 недели ago

Германија објави рекордно високо ниво на новозаразени и бројки за инциденца од седум дена

Здравство 3 недели ago

Германија објави нов дневен рекор на заболени од Ковид-19, дури 65 371 лице

Здравство 2 месеци ago

Во Германија е можно укинување на т.н. национална епидемиска ситуација

Социјала 2 месеци ago

Германија најави преполовување на надоместокот за електрична енергија, за да им помогне на домаќинствата

Здравство 3 месеци ago

Германски лекар предвидува кога ќе заврши пандемијата со коронавирусот

Здравство 4 месеци ago

И Германија планира ограничувања за невакцинираните лица

Здравство 5 месеци ago

Германскиот министер за здравство предупредува дека делта сојот ќе биде доминанатен летово

Здравство 6 месеци ago

Нови олабавувања на мерките и промена во полицискиот час најавија Италија, Франција и Германија