Ознака: деца

Во текот на вчерашниот ден се вакцинирале повеќе од 14 илјади граѓани

Во Италија од утре започнува вакцинирањето на сите кои имаат над 12 години

Здравство 7 месеци ago

СЗО: Децата не треба да се вакцинираат се додека не се имунизираат ризичните групи

Социјала 2 години ago

ДУНА го скрати работното време за новите мајки

Здравство 3 години ago

Околу 100-тина родители минатата година не ја исполниле обврска за вакцинација на своите деца

АНКЕТА: Дали во градинките треба да се постават камери?

Здравство 3 години ago

За девојчето од Охрид кое заврши на КАРИЛ и трите други деца со дијабет, немало лекарски пропуст – Тоа го утврдиле од ДСЗИ

Здравство 3 години ago

Зошто за пет дена 4 деца со дијабет и во тешка состојба завршија на скопските клиники? – Немањето на педијатри или начинот на живот?

Здравство 3 години ago

Подобрена здравствената состојба на 14 годишното девојче од Охрид, заменик министерот се правда дека не било лекарска, туку родителска гршка

Здравство 3 години ago

Трите деца со дијабет хоспитализирани на Клиниката за детски болести, лекарите сега се крстат во Бога