Ознака: деца

Трите деца со дијабет хоспитализирани на Клиниката за детски болести, лекарите сега се крстат во Бога

Родители внимавајте- Популарната играчка слајм е многу отровна и опасна за вашето дете!

Здравство 4 години ago

Над 360 опасни детски играчки се повлечени од македонскиот пазар во првите три месеци годинава

Животен стил 4 години ago

Што ќе се случува понатаму со „проколнатата“ пештера во Тајланд?

Социјала 4 години ago

Сите 12 деца и фудбалскиот тренер извлечени од пештерата во Тајланд

Социјала 4 години ago

Околу 500 деца роми од Шуто Оризари не одат на училиште

Здравство, Социјала 4 години ago

Патронажни сестри „божемски“ ќе спречуваат напуштање на децата, насилство и негрижа. Нов проект на Царовска, треба да „падне“ миљонче плус минус нешто „ситно“!!!

Социјала 4 години ago

Наместо на забар му давале апчиња за болка – Каков здравствен третман добиваат децата во Домот 25 мај?

Социјала 4 години ago

Во Кочани и Виница речиси и да нема згрижувачки семејства

Животен стил 4 години ago

Зошто најмногу деца се раѓаат среде ноќ?