Ознака: дијагностицирани

Вака изгледа денешната статистика на бројот на заболени по градови во Македонија

Според епидемиолошките анализи во моментов, состојбата на заболени од Ковид-19 по градови е следна

Здравство 3 недели ago

Бројот на активни случаи со Ковид-19 во Македонија изнесува 8391 лице

Здравство 3 недели ago

Дистрибуција на заболени и активни случаи со Ковид-19 по градови во Македонија

Здравство 1 месец ago

Скопје на врвот на листата по градови со најмногу активни случаи на Ковид-19

Здравство 4 месеци ago

Бројот на активни случаи се зголеми на 525, погледнете ја денешната состојба по градови

Здравство 6 месеци ago

Досега од Ковид-19 починале 5 387 лица, по градови бројот на заболени е следен

Здравство 7 месеци ago

Коронавирусот во Македонија зарази нови 234 случаи, а 25 лица починаа

Здравство 7 месеци ago

Погледнете колку активни случаи со ковид-19 има во вашиот град