Ознака: италија

Нови олабавувања на мерките и промена во полицискиот час најавија Италија, Франција и Германија

Во Италија од утре започнува вакцинирањето на сите кои имаат над 12 години

Животен стил 2 месеци ago

Овие европски земји пред почетокот на туристичката сезона одлучија безбедно да се „отклучат“

Здравство 2 месеци ago

Италија аплицира половина милион вакцини на ден

Мое здравје 4 месеци ago

Имунитетот по заразување со Ковид-19 трае 10 месеци, а веројатно и многу подолго

Здравство 10 месеци ago

За една недела Италија се соочи со двојно зголемен број на новозаболени од коронавирусот

Здравство 11 месеци ago

Ковид-19 повторно се шири низ Европа, бројките се загрижувачки

Здравство 1 година ago

Во Италија заразени 2000 деца и малолетници, апел да продолжи имунизацијата

Здравство 1 година ago

Состојба со Ковид-19: Досега се регистрирани 1.490.154 лица заразени со коронавирус

Здравство 1 година ago

НАЈНОВИ ПОДАТОЦИ: Состојба со коронавирус во светот до 17 часот