Ознака: ијз

Во последниве 24 часа од Ковид-19 починаа 16 лица, а 333 се заразија

7 лица починаа, а 460 се заразија со ковид-19 во последниве 24 часа

Здравство 7 дена ago

Во последниве 24 часа од ковид-19 починаа 18 лица, а 118 се заразија

Здравство 2 недели ago

Регистрирани се 473 нови случаи на Ковид-19, а 14 лица се починати

Здравство 2 недели ago

Во последните 24 часа од коронавирус се заразиле нови 442 случаи, а 5 лица починале

Здравство 3 недели ago

Во последниве 24 часа, 17 лица починаа, а 493 се заразени со Ковид-19

Здравство 3 недели ago

Коронавирусот одзеде уште 9 животи, а 524 лица се заразиле во последниве 24 часа

Здравство 1 месец ago

Лекот „Молнупиравир“ ќе се користи и во Македонија, преговорите со производителите започнаа

Здравство 1 месец ago

Нови 349 заболени и 12 починати од Ковид-19 денеска во Македонија

Здравство 1 месец ago

Со коронавирус во Македонија се заразиле 511 нови случаи, а 10 лица починале