Ознака: комисија за заразни болести

Владата го одби предлогот на Комисијата за заразни болести за задолжителна вакцинација

Филипче: Остануваме со сегашните мерки и ставаме акцент на вакцинацијата

Здравство 2 недели ago

Владата ги задолжи сите ЈП да спроведат скрининг за утврдување на процентот на вакцинирани

Социјала 2 недели ago

СКРМ се спротивставува на предложените мерки од Комисијата за заразни болести

Здравство 3 недели ago

Пановски: Која пандемија препознава разлика на вработени во јавен и приватен сектор

Здравство 3 недели ago

Филипче: Болничкиот систем сега најмногу го оптоваруваат невакцинираните пациенти

Здравство 4 недели ago

Комисијата за заразни болести во петок ќе одржи состанок за ковид состојбата во земјава

Здравство 1 месец ago

Владата на денешната седница донесе нови времени мерки за заштита од Ковид-19

Социјала 3 месеци ago

Царовска: Засега нема индикации за промена на наставниот модел

Здравство 3 месеци ago

Др.Николов: Наместо мерки по случувањата во Тетово, ние гледаме игри, а ако има грешки да се одговара