Ознака: комисија за труд и социјална политика

Пешевска: Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ дава голема поддршка за носење на Законот за спречување и заштита од насилство врз жените и семејното насилство

Раководителите во Центрите за социјална работа го шират Ковид-19

Социјала 1 година ago

ВМРО-ДПМНЕ организира трибина на тема „Лицата со инвалидитет помеѓу правните стандарди и реалните факти“