Ознака: македонија

35 отсто од населението во Македонија е изложено на ризик од сиромаштија

Македонија е на 1-во место во Европа по стапката на смртност од Ковид-19

Здравство 4 месеци ago

Четири лица кои биле на одмор во Грција се вратиле во Македонија позитивни на коронавирус

Здравство 6 месеци ago

Во ковид центрите низ земјава, во изминатите 24 часа на лекување се наоѓаат вкупно 80 пациенти

Здравство 6 месеци ago

Вкупно 141 лице се наоѓа на лекување во ковид центрите во Македонија

Здравство 6 месеци ago

Рокот за постоење на кризна состојба во Македонија се продолжува до 31 декември

Здравство 7 месеци ago

Број на заболени по градови во републикава, ова е денешната статистика

Здравство 7 месеци ago

Карантинот за сите кои од Македонија и Грција влегуваат во Албанија се укинува

Здравство 10 месеци ago

Коронавирусот денеска одзема 7 животи, а зарази нови 325 случаи, еве по колку заболени има во секој град

Здравство 11 месеци ago

Македонија е лидер по број на пушачи во регионот, стануваме „земја на тешки пушачи“