Ознака: најавен протест

ВОЗНЕМИРУВАЧКА ВЕСТ: Наместо власта да трага по загадувачите, полесно ќе биде по 17 часот да си седиме дома

Филипче најави дека ќе присуствува на протестот против насилство врз медицинарите, но дали навистина ќе дојде?