Ознака: нема мерки

ВОЗНЕМИРУВАЧКА ВЕСТ: Наместо власта да трага по загадувачите, полесно ќе биде по 17 часот да си седиме дома

Заспаниот Јани и седумтте (НЕ) мерки на министерството за (без)животната средина во Македонија, благодарение на СДССМ