Ознака: нови мерки

Германија објави нов дневен рекор на заболени од Ковид-19, дури 65 371 лице

Вирусот во моментов има широка инфекција, ако треба ќе се воведат и нови мерки

Здравство 2 години ago

Волонтерите на Црвен крст како водичи им помагаат на пациентите за полесно снаоѓање во Клиничкиот центар