Ознака: ризик

Опасно – За 25 проценти е зголемен ризикот од срцев удар во текот на бременост

Колку е опасно прекувременото работење?!

Мое здравје 3 години ago

Ново правило – Шеќерот, а не солта е виновен за високиот крвен притисок!

Мое здравје 3 години ago

Кои здравствени ризици се поврзани со мигрената?

Мое здравје 3 години ago

Внимавајте со тетоважите, може да добиете хепатит Ц или ХИВ инфекција!!