Ознака: тумор на мозок

На Андреј Илиевски му е потребна помош, дијагностициран му е тумор на мозок

Донирајте за малиот Марко, има само 6 години и тумор на мозок, неопходна е помош

Здравство 12 месеци ago

Пациентката од Тетово која требаше да се оперира од тумор на мозокот, почина од Ковид-19 кој го доби во болница