Ознака: шведска

Шведска ќе ја укине употребата на вакцината Модерна за помладите поради ретки несакани ефекти

Поради страв дека заштитниот ефект на две дози вакцина против ковид-19 не е доволен, Шведска размислува на трета доза

Здравство 1 година ago

Шведска не очекува втор бран на Ковид-19

Здравство 2 години ago

Во Шведска бројот на смртни случаи надмина 4000

Социјала 2 години ago

Финска го удвојува породилното отсуство за татковците

Здравство 3 години ago

Кога не знаат нашите, донираат странци – Донација во апарати за прилепската болница