Ознака: 5 починати

Во последните 24 часа од коронавирус се заразиле нови 442 случаи, а 5 лица починале

Повторно нагорен биланс, нови 672 заболени и 5 починати од Ковид-19

Здравство 6 месеци ago

Нови 28 случаи се заболени од Ковид-19, а 5 лица починаа

Здравство 10 месеци ago

Во последниве 24 часа од Ковид-19 се заразија нови 357 случаи, а 5-мина починаа

Здравство 10 месеци ago

Коронавирусот зарази нови 367 случаи, а 5-мина ја загубија битката

Здравство 1 година ago

Нови 119 заболени, 5 починати и 297 оздравени од Ковид-19

Здравство 1 година ago

Коронавирусот во Македонија денеска зарази уште 102 лица, 5-мина починаа

Здравство 1 година ago

Регистирани нови 120 заболени од Ковид-19, 5 лица починаа

Здравство 1 година ago

Починатите од коронавирус во земјава биле лица со претходни хронични заболувања

Здравство 2 години ago

35 новозаболени и 5 починати случаи од Ковид-19 за 24 часа, вака изгледа новата реалност