АПЕЛ ЗА ПОМОШ: На Јасна ѝ е потребна наша помош- хуманоста на дело да се покаже!

Јасна е 50 годишна жена, мајка. Боледува од карцином, кој е инвазивен и брзо се шири. Пред извесен период имала 5 сериозни операции и сега повторно треба да се оперира….

Јасна е 50 годишна жена, мајка. Боледува од карцином, кој е инвазивен и брзо се шири. Пред извесен период имала 5 сериозни операции и сега повторно треба да се оперира. Потребни и се финансиски средства за да го продолжи лекувањето. Ги замолува сите хумани граѓани кои се во можност да помогнат.

Може да се донира на операторот ВИП 143 462.

Јасна Кузмановска

Трансакциска сметка ‎200002417432052

Стопанска Банка АД Скопје

Нашата мала помош, некому многу значи. Да бидеме хумани и да донираме, да помогнеме.


Related Articles