Да подадеме рака, и да помогнеме. Да дариме живот на еден човек! Со нашето малку да помогнеме на оние на кои помошта им е најпотребна. На овој млад брачен пар во овие тешки моменти им е потребна нашата помош. Како што стои во објавата на мајката, поради предвремено породување и критична состојба на нивното бебе, тоа е задржано во единствената приватна клиника која нуди стручна нега за неговото опоравување. Цената на третманот е вртоглава, па затоа тука мора да стапи на сила подобрата страна на македонскиот народ, а тоа е хуманоста!

Поради итноста на случајот нема доволно време да се отворат броеви за донирање, па затоа ве замолуваме да донирате на трансакциската сметка:

НЛБ Банка

210501648152948

Александра Младеновска

ВИ БЛАГОДАРИМЕ!