Марко Шпетков има само 6 години и води тешка битка која не може да ја извојува сам, а не е доволна ни помошта од неговото семејство.

Марко има тумор на мозок и неопходно е да замине на лекување и операција во Турција.

За таа цел, потребни се 56.570 евра кои неговото семејство не може да ги обезбеди.

Затоа бараат помош од сите хумани граѓани!

ВЕ МОЛИМЕ донирајте на следната сметка:

Хуманитарна сметка: 300001000026677

Комерцијална банка А.Д. Скопје

Марко Шпетков – донации

Девизна сметка: MK 07300307050978133

SWIFT: KOBSMK2X Komercijalna banka AD Skopje

Емилија Богеска Шпеткова, цел на дознака: донации за Марко Шпетков