Факти на денот: Рекет донесе нов рекет за болницата во Штип, мртва трка помеѓу Вице и Венко кој е поглавен на кланот кој хара

ВМРО-ДПМНЕ ги посочи фактите кои, според партијата, го одбележаа денот: Рекет донесе нов рекет за болницата во Штип, мртва трка помеѓу Вице и Венко кој е поглавен на кланот кој…

ВМРО-ДПМНЕ ги посочи фактите кои, според партијата, го одбележаа денот:

  1. Рекет донесе нов рекет за болницата во Штип, мртва трка помеѓу Вице и Венко кој е поглавен на кланот кој хара.
  2. Нина Ангеловска во страв од разоткривање на кримкналите противзаконски ја ограничува комуникацијата на вработените со заменик министерот Гордана Димитриеска Кочоска.
  3. Над 4400 вработувања во институциите се со цел партизација на администрацијата пред избори.
  4. Трошоците за живот се зголемени.
  5. СДСМ го уништи оризопроизводството, оризот стои во амбарите непродаден.
  6. Димитров го нема во јавноста, а МНР не знае колку Македонци има во кризните заришта во Ирак во ек на конфликт.

Related Articles