ФОТО: Кичево се гуши, Струмица едвај дише, владата молчи!

Кичево во моментов е најзагадениот град во Македонија. Покрај Кичево, загадени се Струмица, Тетови, Гостивар…

Кичево во моментов е најзагадениот град во Македонија.

Покрај Кичево, загадени се Струмица, Тетови, Гостивар…


Related Articles