Доколку сакате и вашиот труд да се исплати, треба да ја исфрлите нездравата, мрсната и благата храна од исхраната. Ова не е лесно да се направи, но ако успеете, резултатите што ќе ги добиете ќе бидат едноставно неверојатни.

Областа на стомакот се активира со скоро секоја вежба, па ако и вие сакате да го извајате својот струк, покрај исхраната, ќе мора во тренингот да вметнете вежби кои се специфични за овој дел од телото. Овие вежби се најчесто статични па бараат поголем број повторувања.

Погледнете го ова одлично видео кое денес го издвоивме за вас, со чија помош ќе успеете да го изградите струкот од вашите соништа!