Остварив средба со здравствените и просветните работници од Неготино.

Ќе се борам за враќање на нивното достоинство и за заштита на правата кои државата им ги должи.
Се обврзуваме на обнова која ќе донесе повисоки просечни плати за 25% во еден мандат.
Се обврзуваме и за рамен данок кој ќе го намалиме на 8%, што ќе значи освен помали трошоци зa стопанството, туку и повеќе пари за граѓаните.
Се обврзуваме за повисоки пензии за 20% во еден мандат.

И многу други проекти кои следуваат. Повеќе за секого. Обновата доаѓа, напиша на Фејсбук лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.