Во овие тешки времиња за македонската економија, купувајте македонски производи и спасете работно место, порачува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

-Да им помогнеме на македонските компании, да им помогнеме на работниците и конечно да и помогнеме на Македонија, вели тој.