51-годишниот скопјанец А.М. Кој работел како портир-чувар во ЈЗУ Психијатриска Болница-Скопје (Бардовци), пријавил во полиција дека синоќа бил физички нападнат од едно лице.

МВР работи на расчистување на случајот.