Вчерашниот прес на министерот Венко претставува навреда за интелегенцијата на народот, истакна на својот Фејсбук профил Ружица Николовска од ВМРО-ДПМНЕ.

Во продолжение Ви го пренесуваме нејзиниот Фејсбук статус.