Граѓаните од Гази Баба скопската населба го прозиваат министерот за здравство Венко Филипче дека ги нема потребните документи за да може да го премести тука центарот за зависности. Повторно се собраа на протест граѓаните и ги посочија своите барања.

Бараат од министерот за здравство Венко Филипче да ја покаже согласноста од градоначалникот на Гази Баба за градба.

извор: Канал 5