Нов сомнителен случај на коронавирус во една скопска гимназија

Еден вработен во средното училиште во Скопје, „Никола Карев“, е во изолација и не доаѓа на работа, зошто минатата недела бил да се прегледа на скопски Клиники. Директорот на гимназијата,…

Еден вработен во средното училиште во Скопје, „Никола Карев“, е во изолација и не доаѓа на работа, зошто минатата недела бил да се прегледа на скопски Клиники.

Директорот на гимназијата, Тодор Печаџиев за „Слободен печат“ тврди дека човекот е изолиран превентивно, а не поради присуство на коронавирусот.

– Немал контакти со заболената докторка, но превентивно не доаѓа на работа – изјавил директорот на гимназијата.


Related Articles