Доктор Ентони Балдузи од Fit Father Project – Fitness For Busy Fathers се враќа на основите и предлага олдскул тренинг за мажите над 40 години кои сакаат да ги зацврстат и обликуваат стомачните мускули.

Тој препорачува да ги правите овие вежби 2-3 пати неделно како дополнување на вашиот вообичаен фитнес режим.

извор: kajgana.com