Музичката група од девет членови ја поминаа првата ноќ во групниот карантин во Пеплиште на Криволак.

Тие за „А1он“ велат дека таму се сами заедно со армијата и полицијата кои чуваат стража.

Запрашани дали освен нив во текот на ноќта или утрото биле донесени нови лица тие испратија видео снимено надвор и во другите објекти, погледнете.