Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да ги соопшти новите цени на горивата кои ќе важат од полноќ.

Со последната промена, минатата недела малопродажните цени на нафтените деривати се намалија за 2 денари кај бензините. За 1,5 денари се намали цената на дизелот и екстра лесното масло.