Скандал: Прилепската болница споделува партиски настани на СДСМ (ФОТО)

Наместо да се грижи за пациентите, прилепската болница покажува повеќе грижа за партијата СДСМ. Имено, на својот Фејсбук профил, Општата болница во Припел споделува партиски настани на СДСМ. Дали двете…

Наместо да се грижи за пациентите, прилепската болница покажува повеќе грижа за партијата СДСМ.

Имено, на својот Фејсбук профил, Општата болница во Припел споделува партиски настани на СДСМ.

Дали двете страни имаат ист администратор или лицето кое ја води страната на болницата е вработено од партијата па вака се оддолжува, не е познато. Но, со сигурност е скандалозно да се направи ваков потег.

 


Related Articles