Светски познатиот уролог од Р. Турција Асцц. д-р Озгур Чакмак на покана на тимот на Здравствениот Информативен Центар „Медикал Караџи Турс“ за прв пат во нашата земја на 14. и 15. јануари 2023 г. во Велес, Македонија.

За сите пациенти кои имаат уролошки проблеми, повелете искористете ја можноста да закажете термин за БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА кај светски познатиот урологот чија професионална дејност на лекување е урологија, онкоурологија и роботска хирургија во урологијата.

Сите оние кои сакаат да ја искористат можноста за бесплатна консултација со Асцц. д-р Озгур Чакмак на 14. и 15. јануари 2023 г. во Велес треба однапред да закажат термин на следниве телефонски броеви на ЗИЦ „Медикал Караџи“ 071.314.005 и 043.220.904 или на меил: macedonia@medikara.bg

На лице место, пациентите ќе мора да ги обезбедат медицинските документи и тестови кои се направени до денес.

Ве молиме да имате во предвид дека за време на консултациите нема да се вршат физички прегледи. Бесплатните консултации се спроведуваат врз основа на вашата медицинска документација која ќе ја приложите.