Ознака: 25 Мај

Уште две лица во притвор за хоророт кој го преживеа штитеничката од Домот “25 мај” која била силувана и абортираше

„Меѓаши“: За грозоморниот настан од домот „25 Мај“ виновна е и полицијата, обвинителството, министерството за образование и здравство